Hillegondakerk

Postcode + plaats: 3054 GS Rotterdam
E-mailadres: kerkennacht.hillegonda@outlook.com
Website: www.hillegondakerk.nl
Rolstoeltoegankelijkheid:  (vanaf de Kerkdreef)

Openingstijden: zaterdag 24 juni 2017 (19.30 – 23.00 uur)

Openbaar vervoer

Stadsbus 35
Tram 4
Bus 174

Programma Hillegondakerk

Nieuwsgierig naar de binnenkant van de oudste kerk van Rotterdam? Wilt u uw buurtgenoten ontmoeten? Wilt u een prachtige voorstelling van de Zandprinses meemaken? Wilt u genieten van een wel heel bijzondere tentoonstelling?

U bent van harte welkom bij de KERKENNACHT in de Hillegondakerk op 24 juni 2017 van 19.30 uur tot 23.00 uur. In vele dorpen en steden in Nederland zetten kerken dat weekend hun deuren wagenwijd open.

OPROEP! Voor de tentoonstelling zijn we op zoek naar uw herinneringen aan de Hillegondakerk. Wat maakt voor u de oudste kerk van Rotterdam tot ‘meer dan een dak’? Om daar inzicht in te geven maken we een unieke tentoonstelling met prachtige spullen die een link hebben met de Hillegondakerk: verhalen, foto’s, oude trouwbijbels, doopjurken, bijzondere sieraden, boeken, enzovoorts. Wilt u meedoen? Mail uw idee naar kerkennacht.hillegonda@outlook.com.