Kerkennacht Rotterdam 2017

Elke kerk een eigen programma

Over twee weken is het Kerkennacht. Dat betekent dat in het weekend van 23 tot 25 juni 24 kerken in Rotterdam hun deuren openen, om te laten zien wat ze in huis hebben. Deze kerken hebben ieder hun eigen programma: de veelzijdigheid van kerk wordt op een inspirerende manier duidelijk. Wat is het mooi om te zien dat iedere kerk doet wat bij haar past!

De programma's variëren onderling van dansen en workshops tot borrelen en rondleidingen: er is overal van alles te doen. Maar waar is wat te doen? Wat doet de kerk op de hoek? Maar ook: wat is er te doen aan de andere kant van Rotterdam?

Hieronder vindt u de programma's van de verschillende kerken. Bekijk de programma's en stippel uw persoonlijke route uit voor een mooie ervaring in en door Rotterdamse kerken. Heeft u vragen? Neem dan contact op.

Bergsingelkerk

Hoflaankerk