Hillegondakerk

Een duoconcert door twee Rotterdamse musici:
Dick de Graaf (saxofoon) en Hayo Boerema (orgel).

Classic Meets Jazz, Saxophone Meets Organ, Dick de Graaf Meets Hayo Boerema

In de oudste kerk van Rotterdam kunt u genieten van een fenomenaal duo-concert van Hayo Boerema (organist) en Dick de Graaf (saxofonist). De muziek zal worden afgewisseld met  bijzondere verhalen uit de rijke geschiedenis van de Hillegondakerk. Er zullen 3 blokjes muziek/verhalen plaatsvinden, te beginnen om 20:00 uur, 21:00 uur en 22:00 uur. Tussendoor zijn er hapjes en drankjes. De deuren gaan open om 19:30 uur.

Kerkstraat 43
3054 NB Rotterdam
(Tevens ingang Kerkdreef 2 via begraafplaats)
E-mailadres: fvanvliet1960@gmail.com
Website: www.hillegondakerk.nl
Telefoonnummer: 06-22913887
Rolstoeltoegankelijkheid: ja

Door werkzaamheden aan het tramspoor op de Straatweg rijdt tramlijn 4 momenteel niet langs de Hillegondakerk. De vervangende pendelbus 704 rijdt in 1 richting vanaf halte Station Noord via Schiebroek naar Molenlaan en vanaf Molenlaan langs de vervallen haltes van tramlijn 4 (waaronder halte CNA Looslaan bij de kerk) naar Station Noord. Meer info: www.ret.nl
De Straatweg is tevens afgesloten voor autoverkeer vanuit het zuiden. U kunt omrijden via de Kleiweg / Ringdijk / Argonautenweg.

Meer programma's

De veelzijdigheid en veelkleurigheid van Rotterdamse kerken geeft ruimte voor mooie activiteiten rondom Kerkennacht Rotterdam. Ben je benieuwd naar de programma’s van andere kerken uit Rotterdam?