Grote Kerk Overschie

Website: www.grotekerkoverschie.nl
Telefoonnummer: 010-4152425
Rolstoeltoegankelijkheid:

Openingstijden (begin- en eindtijd): vrijdag 23 juni 2017 (18.00 – 24.00 uur)

RET bus 33 halte De Lugt (5 minuten lopen

Programma Grote Kerk Overschie

Kerkennacht wordt door de gezamenlijke kerken (NGK, RK en PKN) in Overschie gehouden van 18.00 – 24.00 uur in de Grote Kerk Overschie aan de Overschiese Dorpsstraat.

We gaan om 18.00 uur van start en we ontvangen de mensen met een eenvoudig hapje, zoals een lekker soepje, gezellige broodjes, koffie, thee, frisdrankje.

De avond wordt gevuld met muziek (orgel, piano, harmonium), zang (meezingen rond de piano/orgel met die heerlijke oude liederen van Johannes de Heer en Opwekking) en – nog niet geheel zeker- koorzang.

Verder vertellen we verhalen over de geschiedenis van de mooie oude Grote Kerk van Overschie (er is een kleine tentoonstelling) en is er ruime gelegenheid om een goed gesprek te voeren, met bekende- en onbekende Kerkennachtgangers.

Méér dan een dak wordt hier vertaald door elkaar onder dat dak te ontmoeten:  gelovig, niet-gelovig, lang, kort, dik, dun, getint, blank, kortom: iedereen die in vrede en harmonie wil leven à la nu.